Ons aanbod ballonproducten

Ballonpilaar

Ballontotem, ballonpilaar

Ballonpoort

Ballonnenboog

Statafels

191101_Assembly Ball On Statafel1

Configurator

200308 Ball On_EK_Pilaar+Logo1_final

De voordelen van onze ballonproducten

Duurzaam

Onze ballonnen zijn ontwikkeld volgens een uniek proces. Het resultaat: een harde gerecycleerde kunststof ballon die niet kan leeglopen. Ze zijn bovendien weerbestendig en de totems zijn uitgerust met een solide stabiele voet. Onze ballonnen blijven langer tiptop zonder dat je er iets voor hoeft te doen. 

Milieuvriendelijk

Traditionele ballonnen belanden vaak als afval in de natuur. Microplastics komen zo op het menu van verschillende dieren met alle gevolgen van dien. 

Ook daarom maak je een goede keuze wanneer je voor dit duurzame alternatief kiest. De ballonnen kunnen niet leeglopen. Bovendien zitten ze met een stevige constructie vast aan de totem.

Prijs-kwaliteitverhouding

Alke ondernemer heeft oog voor de kosten. Dit is een van de focuspunten geweest in de ontwikkeling van de ballontotems. Ze gaan zonder verlies van kwaliteit jarenlang mee. 

Praktisch

Met onze superstevige ballontotems is het makkelijker om je events uitbundig te versieren. Ze zijn vlot te verplaatsten en blijven altijd mooi. Zo kan je ze op ieder moment en zonder verlies van kwaliteit weer gebruiken.

Nooit meer opblazen | nooit meer leeglopen
De zichtbaarheid van ballonnen is groot maar dan mogen ze niet leeglopen of wegwaaien. Onze ballonnen blijven altijd mooi zonder dat je er iets voor hoeft te doen.
Ze zijn weerbestendig, je hoeft ze niet op te blazen, er is geen kans op lekkage en dus lopen ze niet leeg.
Gepersonaliseerd

De uitstraling van de ballonnen onderscheidt zich al van de traditionele ballontotems en ballonnenbogen. Het gepersonaliseerde reclamebord met LED-verlichting geeft nog extra zichtbaarheid. 

Herken je dit?

Om de aandacht van uw bezoeker te trekken koop je weleens een ballontotem of -boog. Al heel vlug zorgen de leeglopende ballonnen voor een mindere uitstraling. 

Dat is vanaf nu verleden tijd!

Geef hier je bestelling door

Andere kleuren, grote aantallen? Vul je wensen in bij ‘bericht’

Meer weten of direct een van onze producten bestellen? Vul het formulier in en wij nemen direct contact  op.
Hoe completer het formulier, hoe sneller wij je kunnen helpen.

+32 (0)3 491 01 70

info@brandsinmotion.be

Fortstraat 9B
2560 Kessel (Nijlen)